PHUKET WOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Phuket Wok. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 12:22 Hele smaakvolle wok. Aanrader. Ook de tofu was erg goed. Volgende keer ga ik hier opnieuw bestellen. Ik had de bonensaus met noedels.
23 mei 2024 om 8:21 Voor herhalingvatbaar!
8 mei 2024 om 7:24 Heel goede eerste ervaring gehad. Het eten kwam snel en was erg lekker. Zeker aanraden!
17 mrt 2024 om 21:48 Eten was lekker alhoewel een kleine portie. Bezorgtijd was 2 uur jammer genoeg.
15 mrt 2024 om 14:13 Heel lekker beetje veel olie ik hou daar niet van
13 mrt 2024 om 20:24 Jammer van de late bezorging, maar zagen achteraf pas dat het uit Amsterdam moest komen.. maar we hebben genoten van het eten, helemaal top.... Gr. uit Kudelstaart
12 mrt 2024 om 22:02 We waited for almost two hours for our food to arrive, which is ridiculously long as the estimation was 35-55 minutes. The food was tasty though.
10 mrt 2024 om 20:59 Goed warm en lekker Tot na de ramadan weer
10 mrt 2024 om 20:10 Gelijk na het plaatsen van de bestelling werd de gekozen bezorgtijd met 20 minuten vertraagd. Deze bezorgtijd werd met een uur overschreden. Oftewel bijna 1,5 uur later dan dat wij wilden. Een grote teleurstelling
9 mrt 2024 om 23:16 Bedankt voor het smakelijke eten. Eten was snel bezorgd aanrader
1 mrt 2024 om 0:22 Eten was lekker maar het duurde erg lang
27 feb 2024 om 19:21 Hallo, Jammer dat de bezorer in eerste inatantie aan kwam zonder onz beatelling. Hierdoor is ons eten langer onderweg geweest 1.5 uur en was best slof geworden. niet gekregen maar wel betaald voor bestek. Uit eindelijk toch gegeten en de smaak goed.